Възможности за изграждане на дилърска мрежа на Кинг Тони през РУДИ

Тъй като повечето техници притежават своите инструменти, дилърите на Кинг Тони им предоставят ценна и нужна услуга.

Те информират клиентите си за нови продукти и услуги, попълват периодично наличностите им от инструменти, предлагат им програми за разширяване на набора им от инструменти и техните възможности. Това е много важно за техниците, тъй като работата им се осланя главно на инструмента. Поради тази причина за да се развиват, за да печелят, те трябва да притежават нужните инструменти, за да вършат качествена работа с по-малко усилия и за по-кратко време.

Дилърите на Кинг Тони притежават сами бизнеса си, което се изразява в автомобил (препоръчително пикап), основен набор от инструменти, които се представят и продават на техниците. Дилърите трябва да имат собствена фирма, през която се отчитат продажбите и разходите по дейността им.

Основно работата на дилъра се изразява в това да посещава редовно клиентите си, да им продава инструменти и да им предоставя услуги под формата на съвет, специално предложение или конкретно предложение относно нестандартно търсене от страна на клиента. Работата на дилъра се крепи върху изграждането на лични връзки с клиента и разбиране на неговите интереси и амбиции, както и съвместна работа по изграждане на необходимата номенклатура от инструменти за успешна работа.

Възможност за признаване на качествения инструмент от самия клиент

В нашето ежедневие, съпътствано от символи и марки, е добре да представляваме една успешна марка на пазара. Добре е да предлагаме на клиента инструмент, който няма да го разочарова, напротив – който ще го накара да повярва във важността да притежаваш най-добрия баланс между цена и качество. Но за една добра марка е важно не само качеството, важна е и иновацията. Кинг Тони е компания, кото държи на иновациите и постоянно подобрява и разширява продуктовата си гама. Поради това дилърите на Кинг Тони винаги имат гръб в усилията си да предложат по-добър и по-специализиран инструмент.

Ако някога сте се питали какво е да градиш дълготрайни връзки в бизнеса, какво е да помагаш посредством продукт и услуга, какво е клиентът да рекламира продукта ти вместо теб, значи си дължите поне да се заинтересувате от нашето предложение да станете дилъри на Кинг Тони.

Ако искате да научите повече за възможноститеда станете дилър на Кинг Тони, свържете се с нас на посочените в уеб сайта ни телефон или имейл.